Pinse buffet

Serveres fra Pinselørdag til og med 2. pinsedag (d. 19., 20. og 21. maj)

mellem kl. 12.00 og kl. 14.30

 

3 slags sild med æg, tomat og hjemmelavet karrysalat og kaperssalat

Varmrøget laks med sauce verte

Friske asparges med serranoskinke

Lun fiskefilet med remoulade og citron

Røget torsk med chili/ananas

Unghane med friskost og pesto

Tarteletter

Hjemmelavet rugbrød, grovbrød og franskbrød

 

**************

 

Ovnbagt torsk, hvedekerner og porrecrème

Røget andebryst med rucola og appelsinsalat

Helstegt oksefilet med ristet forårsgrønt, syltede løg, timian og pebersauce

Svinemørbrad med fyld af souffléfars, ristede svampe og spidskål

Kartofler med spidskål og champignon à la crème

Tomatsalat

Glaseret skinke med flødekartofler og salat

 

**************

 

Diverse oste med syltede frugter og hjemmelavet knækbrød

4 forskellige hjemmelavede kager

Creme anglaise, vanille fraise, frugt coulis

 

 

Pris pr. person   kr. 268,-

 

Bestil gerne bord på tlf. 62 22 54 12