Påsken 2023



Udsigt til en dejlig Påskeanretning

 

Serveres fra skærtorsdag til 2. påskedag

mellem kl. 12.00 og kl. 15.00

 

Marinerede sild med ramsløgscrème

Smilende æg og karrysalat

Rejer med citronmayonnaise

Fiskefilet med remoulade og citron

Garneret laks med urter

Hjemmelavet rugbrød, grovbrød og franskbrød

 

 

Torsk med forårsgrønt

Lammecuvette med hvidløg og rosmarin samt lammeskysauce

Rosa oksefilet, basilikum og syltede løg samt sauce Robert

Tomatsalat og diverse grøntsager

Kartofler med rygeost

 

 

Cheesecake og chokoladekage

Saltmandler

Diverse oste med syltede bær og frugt

 

 

Pris pr. person    kr. 345,-

Minimum 2 kuverter

 

Bestil gerne bord på mail@hoteltroense.dk eller telefon 6222 5412