Hovedretter

Lam og vildt

136: Helstegt lammekølle med spinatterrine, gulerødder, ristede champignon, grønne bønner, risollée kartofler og lammesky
DKK 235,-

137: Kronhjortekølle langtidsstegt, med kompot af ristede kastanier, druer og æbler, grøntsager, nødderisollée kartofler og vildtflødesauce
DKK 245,-

139: Krondyrfilet med rødløgskompot, ristede kål efter årstiden, pastinakpuré, rødbedeglaseret æbler, hertil serveres kartoffelrösti og vildtsauce
DKK 265,-

 

Oksekød

140: Gammeldags oksesteg serveret med gulerødder, blomkål, glaseret løg, solbær, surt, hvide kartofler og kraftig okseskysauce
DKK 235,-

143: Oksemørbrad med årstidens grøntsager efter aftale, tomatsalat, pommes frites med bacon tern og sauce Bearnaise
DKK 265,-

145: Oksefilet med ratatouille, gulerodspuré, ristede blomkålsbuketter, krydderkartofler og skysauce
DKK 235,-

146: Oksemørbrad med cherrytomat, syltede løg, svampe symfoni, pommes rissolles og trøffelsauce
265,-

 

Kalvekød

151: Kalvesteg med kompot af ristede kastanjer, druer og iceberg, waldorfsalat, sødt og surt, brunede og hvide kartofler samt flødesauce
DKK 235,-

152: Kalvefilét med sauté af spinat, tomat, sprød fennikel, syltede løg, flødekogte hvedekerner med urter. Hertil souffle og sauce Robert
DKK 245,-

154: Kalvemørbrad med stegte bønner og rødløg, broccoli, nødder, ærtepure, ristede kartofler med purløg og brunet smør
DKK 265,-

 

Stegebuffet (tilbydes sammen med køb af forret og dessert)

159:  Vælg 3 slags kød:

Glaseret skinke - Braiseret kalvebryst - Oksefilet - Ovnbagt laks - Grillkøller - Kalvefilet

- Fyldte unghaner med krydderurter, bacon og ost

Diverse salater

Valgfrie kartofler: Flødekartofler, krydderkartofler, saltbagte kartofler, hvide kartofler, pommes Anna og souffle, pommes rösti, pommes frites, råstegte kartofler og spidskålskartoffel

Saucer: Bordelaise, bearnaise, BBQ, Sauce Robert, choron-, peber-,hvidvin-, portvin- og cognac sauce

DKK 275,-