Hovedretter
Lam og vildt
136: Helstegt lammekølle med spinatterrine, gulerødder, ristede champignon, grønne bønner, risollée kartofler og lammesky
DKK 255,-
137: Kronhjortekølle langtidsstegt, med kompot af ristede kastanier, druer og æbler, grøntsager, nødderisollée kartofler og vildtflødesauce
DKK 255,-
139: Krondyrfilet med rødløgskompot, ristede kål efter årstiden, pastinakpuré, rødbedeglaseret æbler, hertil serveres kartoffelrösti og vildtsauce
DKK 275,-
Oksekød
140: Gammeldags oksesteg serveret med gulerødder, blomkål, glaseret løg, solbær, surt, hvide kartofler og kraftig okseskysauce
DKK 255,-
143: Oksemørbrad med årstidens grøntsager efter aftale, tomatsalat, pommes frites og sauce Bearnaise
DKK 275,-
145: Oksefilet med tre slags løg, årstidens ristede grønt, pommes Anna og bordelaisesauce
DKK 245,-
146: Oksemørbrad med cherrytomat, syltede løg, svampe symfoni, pommes rissolles og trøffelsauce
275,-
Kalvekød
150: Kalvebryst med ærtepuré, ovnbagte gulerødder med sesamfrø, årstidens grønt, pommes risollée og Sauce Robert
DKK 245,-
151: Kalvesteg med kompot af ristede kastanjer, druer og iceberg, waldorfsalat, sødt og surt, brunede og hvide kartofler samt flødesauce
DKK 245,-
152: Kalvefilét med sauté af spinat, tomat, sprød fennikel, syltede løg, flødekogte hvedekerner med urter. Hertil souffle og sauce Robert
DKK 265,-
154: Kalvemørbrad med stegte bønner og rødløg, broccoli, nødder, ærtepure, ristede kartofler med purløg og brunet smør
DKK 275,-
Stegebuffet (tilbydes sammen med køb af forret og dessert)
159: Vælg 3 slags kød:
Glaseret skinke - Braiseret kalvebryst - Oksefilet - Ovnbagt laks - Grillkøller - Kalvefilet
- Fyldte unghaner med krydderurter, bacon og ost
Diverse salater
Valgfrie kartofler: Flødekartofler, krydderkartofler, saltbagte kartofler, hvide kartofler, pommes Anna og souffle, pommes rösti, pommes frites, råstegte kartofler og spidskålskartoffel
Saucer: Bordelaise, bearnaise, BBQ, Sauce Robert, choron-, peber-,hvidvin-, portvin- og cognac sauce
DKK 285,-