Hovedretter
131: Sprængt andebryst, citronsyltede pære, ingefærcreme, stegte artiskokker,peberrodssne og hvedekerner. Hertil hvide kartofler og peberrodssauce
DKK 205,-
Lam og vildt
136: Helstegt lammekølle med spinatterrine, gulerødder, ristede champignon, grønne bønner, risollée kartofler og lammesky
DKK 210,-
137: Kronhjortekølle langtidsstegt, med kompot af ristede kastanier, druer og æbler, grøntsager, nødderisollée kartofler og vildtflødesauce
DKK 225,-
138: Let saltet lammebov, røget mandler og basilikum, Hertil serveres sellericreme, rodfrugter, krydderkartofler,og en kraftig rødvinssauce
DKK 210,-
139: Krondyrfilet med rødløgskompot, ristede kål efter årstiden, pastinakpuré, rødbedeglaseret æbler, hertil serveres kartoffelrösti og vildsauce
DKK 250,-
Oksekød
140: Gammeldags oksesteg serveret med gulerødder, blomkål, glaseret løg, solbær, surt, hvide kartofler og kraftig okseskysauce
DKK 205,-
142: Braiseret rødvinsmarineret okseklump, sauté af søde løg, brændte ærter, kål og sprøde gulerødder, serveres med sauce af fond og pommes souffle
DKK 205,-
143: Oksemørbrad med årstidens grøntsager efter aftale, champignon, broccolisalat, pommes rösti med bacon tern og cognacsauce
DKK 250,-
145: Oksefilet med ratatouille, confiteret hvidløg, grillet grønne asparges. Hertil pommes Anna og sauce Bordelaise
DKK 225,-
146: Oksemørbrad med cherrytomat, syltede roma Nesco, østershatte, stegt svampepuré, rissolles. Hertil serveres trøffelsauce
250,-
Kalvekød
151: Kalvesteg med kompot af ristede kastanjer, druer og iceberg, waldorfsalat, sødt og surt, brunede og hvide kartofler samt flødesauce
DKK 205,-
152: Kalvefilét med sauté af spinat, tomat, sprød fennikel, syltede løg, flødekogte hvedekerner med urter. Hertil souffle og sauce Robert
DKK 236,-
154: Kalvemørbrad med stegte bønner og rødløg, broccoli, nødder, ærtepure, råsyltede rabarber. Hertil serveres ristede kartofler med purløg og brunet smør
DKK 255,-
Stegebuffet (tilbydes sammen med køb af forret eller dessert fra kortet)
159: Vælg 3 slags kød: glaseret skinke, braiseret kalvebryst, oksefilet, langtidsstegt krondyrkølle, fyldte unghaner med krydderurter, bacon og ost, grillkøller, kalvefilet.
Diverse salater
Valgfrie kartofler: Flødekartofler, krydderkartofler, saltbagte kartofler,hvide kartofler, pommes Anna og souffle, pommes rösti, pommes frites råstegte kartofler og spidskålskartoffel
Saucer: Bordelaise, bearnaise, BBQ, Sauce Robert, choron-, peber-,hvidvin-, portvin- og cognac sauce Helstegt lammekølle med spinatterrine, gulerødder, ristede champignon, grønne bønner, risollée kartofler og lammesky
DKK 245,-