Supper og forretter
Supper
102: Aspargessuppe med kødboller
DKK 95,-
103: Cremet blomkålssuppe med ristet kammuslinger og sprød bacon
DKK 99,-
105: Flødelegeret hummersuppe med krebsehaler og cognac
DKK 109,-
Kolde forretter
106: Varmrøget laks anrettet på feldsalat, sennepsmayonnaise, citronsyltede pære og urtechips
DKK 109,-
107: Torsk med sennep rullet i bacon og krydderurter, asparges crudité og rygeostcreme
DKK 109,-
109: Ferskrøget laks, serveret med slikasparges og flødestuvet spinat
DKK 119,-
110: Carpaccio af okseinderlår, oliven, parmesanflager & oliven olie
DKK 119,-
112: Røget svinemørbrad med svampe og røget mayonnaise
DKK 109,-
Varme forretter
117: Ovnbagt laks med capers, smør og kørvel
DKK 109,-
118: Gratineret havbars med havtorngelé, syltede gulerødder, saltbagt perleløg, ristede kantareller og citron sauce á part
DKK 109,-
119: Tarteletter med høns og asparges
DKK 99,-
120: Stegt multe serveret på sellericreme, smørstegte buketter af blomkål og syltet fennikel
DKK 109,-
- Til alle supper og forretter serveres husets hjemmebagte brød