Supper og forretter

Supper

 

102: Aspargessuppe med kødboller
DKK 89,-

103: Cremet blomkålssuppe med ristet kammuslinger og sprød bacon
DKK 99,-

105: Flødelegeret hummersuppe med krebsehaler og cognac
DKK 109,-


Kolde forretter

106: Varmrøget laks anrettet på feldsalat, sennepsmayonnaise, citronsyltede pære og urtechips
DKK 109,-

107: Torsk med sennep rullet i bacon og krydderurter, asparges crudité og rygeostcreme
DKK 109,-

109: Ferskrøget laks, serveret med slikasparges og flødestuvet spinat
DKK 119,-

110: Carpaccio af okseinderlår, oliven, parmesanflager & oliven olie
DKK 119,-

111: Fyldt unghane med pesto og friskost, basilikumpopcorn, ærtepuré og ærteskud. Hertil pestodressing
DKK 109,-

 

Varme forretter

117: Ovnbagt laks med capers, smør og kørvel
DKK 109,-

118: Gratineret havbars med havtorngelé, syltede gulerødder, saltbagt perleløg, ristede kantareller og citron sauce á part
DKK 109,-

119: Tarteletter med høns og asparges
DKK 99,-

120: Stegt multe serveret på sellericreme, smørstegte buketter af blomkål og syltet fennikel
DKK 109,-

 

    
- Til alle supper og forretter serveres husets hjemmebagte brød