Supper og forretter
Supper
100: Oksekødssuppe med kød- og melboller
DKK 74,-
102: Aspargessuppe med kødboller
DKK 72,-
103: Cremet blomkålssuppe med ristet kammuslinger og sprød bacon
DKK 88,-
105: Flødelegeret hummersuppe tilsmagt med cognac
DKK 97,-
- Til alle supper serveres husets hjemmebagte brød.
Kolde forretter
106: Varmrøget laks anrettet på pluksalat og soltørrede tomater
DKK 95,-
107: Torsk med sennep rullet i bacon og krydderurter, asparges crudité og rygeostcreme
DKK 95,-
108: Rimmet torsk i skiver, øllebrødschips, estragon, rucula salat, kold presset rapsolie med grovkornet sennep
DKK 98,-
109: Ferskrøget laks, serveret med slikasparges og flødestuvet spinat
DKK 104,-
110: Carpaccio af okseinderlår, oliven, parmesanflager & oliven olie
DKK 95,-
111: Fyldt unghane med pocherede svampe, brændte løg hertil sauce verte
DKK 98,-
115: Svendborgskinke med æble-avokado salsa, hvidløg og syre
DKK 104,-
Varme forretter
117: Ovnbagt laks med capers, smør og kørvel
DKK 95,-
118: Gratineret havbars med havtorngelé, syltede gulerødder, saltbagt perleløg, ristede kantareller og citron sauce á part
DKK 97,-
119: Tarteletter med høns og asparges
DKK 86,-
120: Stegt multe serveret på sellericreme, brændt porre, smørstegte buketter af blomkål og syltet fennikel
DKK 97,-