Rødvin

Cocoon Zinfandel
USA, Lodi Central Valley,California, fine toner af brombær, kirsebær og blomme med strejf af vanilie fra lagring på træfade, smagen er fyldig og tæt med en lav syre, bløde tanniner og en lang dejlig eftersmag.
Glas DKK 57,-
Karaffel 0,5L DKK 188,-
1/1 flaske DKK 279,-

 

Château Barrail du Blanc
AOC, Saint-Émilion Grand Cru, farven er dyb rød og bouqueten forførrende og mættet af modne bær, vinen er kraftig fed med muskuløs karakter og en perfekt tekstur.
1/1 flaske
DKK 445,-

 

Château La Commanderie
AOC, Lalande-de-Pomerol, duften er trøffelagtig med toner af brombær, lakrids og sveske. Smagen er intens, fyldig og meget velafbalanceret.
1/2 flaske DKK 195,-
1/1 flaske DKK 365,-

 

Barone de Brane 2010                                                                                       

  1. vin til Ch. Cantenac, Brane 2. Cru Classé, Margaux

Baron Brane er slottets næstbedste vin (der er både 3.vin og 4.vin!), som laves som 1.vinen.

Faktisk vil mange foretrække en ung Baron for en ung Brane -med alderen viser Brane dog sin klasse!

”Meget mørk, meget rig, intens og klassisk duft af ceder og eg; magtfuld, fed og lang”.

En herlig vin, som kan nydes efter 3-4 år, men med fordel kan gemmes 5-8 år.

Perfekt ledsager til lam og ikke for stærke oste.

1/1 flaske
DKK 599,-

 

Château Cantemerle 5. Grand Cru Classé 2006 

Haut Medoc

De sidste 10 år er slottet gået fra at være lidt gammeldags til at lave en af appellationens allerbedste vine, naboskabet med Margaux kommune fornægter sig ikke. Vinene er i dag finesserige og elegante med et langt liv foran sig. Château Cantemerle er en vin med en medium krop og fylde, rig på finesse og elegance. Château Cantemerle er år efter år, et af de bedste køb i Bordeaux.

1/1 flaske
DKK 699,-

 

Fleurie
Cru Beaujolais, Beaujolais, Joseph Burrier, charmerende med en fortryllende duft af blomster og lyse bær. Masser af friske bær i smagen.
1/1 flaske
DKK 345,-

 

Morgon                                                                                                                  

Cru Beaujolais, Beaujolais, Joseph Burrier

Grand Cru Morgon. En flot burgundisk Beaujolais med eminent fylde og kompleksitet.

Noterne går i retning af mørke kirsebær, svesker og krydderier i en lang fin eftersmag .

1/1 flaske
DKK 345,-

 

Cairanne
AOC, Côtes-du-Rhône Villages, Domaine Catherine. Økologisk, tæt rød farve. Elegant duft af peber og røde bær, massiv fyldig smag med nuancer af bl.a. kirsebær og blåbær.
1/1 flaske
DKK 305,-

 

Châteauneuf-du-Pape
Châteauneuf-du-Pape, AOC, Domaine Font de Michelle, mørk farve. Kompleks og krydret duft. Smagen er blød og solfyldt med en god krop og lang finish.
1/2 flaske
DKK 319,-

1/1 flaske
DKK 585,-

 

Mercurey, 1er Cru Clos des Roy 2009                                                

Mercurey, J. Faiveley

Mercurey er navnet på en af de små byer i Côte Challonaise. Dette lidt upåagtede vinområde er leveringsdygtig i nogle af Bourgognes bedste vinkøb. Langt de fleste af vinene herfra er rødvine, og druen er naturligvis Pinot Noir. Der ligger adskillige 1er Cru marker i Mercurey, og Faiveley laver vin fra en del af disse. Faktisk er Faiveley den største jordejer i Mercurey og er i særklasse den bedste producent her.

De røde Mercureyvine kendetegnes ved den store fyldighed og minder lidt om en ”mini- Pommard”.

Clos du Roymarken er en af de bedste marker i Mercurey, hvorfor den også er klassificeret som 1er Cru.

Farven er klar rød med gennemsigtig kant. Dens bouquet har et strejf af Ny plukkede hindbær.

Smagen er elegant og fin.

1/1 flaske
DKK 645,-

 

Sierra Cantabria Crianza
Spanien, DO, Rioja, Bodegas Sierra Cantabria, nydelig moden og mørk teglsten farve. Imødekommende, intens og frugtig med tydeligt fadpræg. Flot fylde og elegance med god lang finish.
1/2 flaske DKK 185,-
1/1 flaske DKK 295,-

 

Sierra Cantabria Coleccion Privada
Spanien, DO, Rioja, Bodegas Sierra Cantabria, en af Sierra Cantabrias topvine er luksuscuvéen Coleccion Privada. Vinen er produceret på lettere overmodne Tempranillodruer fra ekstremt gamle vinstokke (over 50 år). En helt igennem suveræn vin, der fremtræder meget indbydende og elegant. I duften fornemmer man en sand eksplosion af sorte modne bær, lakrids, "lidt røgede toner" samt vanilje.
1/1 flaske
DKK 735,-

 

San Vicente
Spanien, DO, Rioja, Bodegas Sierra Cantabria,  San Vicente var en af de første enkeltmarksriojaer, der blev produceret. Vinene herfra omtales i de spanske vinmedier, som nogle af de mest lysende af Riojas stjerner. Vi kan kun give dem ret. Projektet San Vicente påbegyndte Egurenfamilien i 1985, hvor man overtog ejendommen og startede med at plante en speciel drue i Tempranillofamilien, Tempranillo Peludo, der betyder den lille behårede og henfører til de små hår på bladene. San Vicente produceres kun i de mest vellykkede årgange.
1/1 flaske
DKK 795,-

 

Hacienda Monasterio Crianza                                                                      

Spanien, DO, Ribera del Duero

Danske Peter Sisseck har frembragt en enestående rig og kompleks Ribera,

der måler sig med de største vine. Intensitet, elegance og kraft i fuldkommenhed!

1/1 flaske
DKK 735,-

 

Clos Mogador
Spanien, DO, Priorat, Clos Mogador er den mest autentiske af Priorat-vinene. Det ville være fristende at kunstvande i denne tørre egn, men helt i tråd med Barbiers vinfilosofi, anvendes ikke kunstvanding. I det hele taget forsøger han at gøre det så vanskeligt som muligt for vinplanterne, for derved at begrænse produktionen og øge kvaliteten og intensiteten. Mange vinstokke bukker da også under for denne tortur - men som Barbier siger "Det er naturens lov, kun de stærkeste overlever". Vinene er sorte, intense og ekstremt koncentreret. Duften er mættet med bæraroma, og de mange tanniner er godt hengemt under lag af sødme og ekstrakt. Det anbefales at dekantere vinene
1/1 flaske
DKK 1135,-

 

Muga Reserva                                   

Spanien, Rioja, Bodegas Muga

Druesammensætning: 65% Tempranillo, 20% Garnacha, 10% Graciano og 5% Mazuelo. Lagret 2-3 måneder i træbeholdere, 24 måneder i egetræsfade og minimum 24 måneder på flaske., på tungen er vinen saftig med masser af frisk rød frugt, bløde tanniner og en flot afstemt syre.

 1/2 flaske

DKK. 255,-

1/1 flaske

DKK  499,-

 

Chianti Classico, Tenuta di Nozzole
Italien, DOCG, Toscana, A.&G.Folonari, velduftende moderne Chianti med elementer af jordbær og kirsebær, der går igen i den fyldige, friske smag med elegante aromaer og bløde tanniner.
1/2 flaske DKK 199,-
1/1 flaske DKK 355,-

 

Le Volte
Italien, DOC, Bolgheri, Tenute dell´Ornellaia, mørk og intens med aroma af sorte kirsebær, træ og læder. Forførende elegant og stor Bolgheri-vin, der til fulde understreger områdets kult-status
1/1 flaske
DKK 389,-

 

Amarone della Valpolicella
Italien, DOCG, Veneto, Villa la Mattarana, den malolaktiske gæring finder sted på ståltank med afsluttende lagring på små egetræsfade 12-18 måneder. Smag og duft er et kapitel for sig med sjældent set dybde og rigdom à la blomme, mørke kirsebær, elegante hindbær og fine bitre krydderier.
1/1 flaske
DKK 499,-

 

Valpolicella Classico "Ripasso"
Italien, DOCG, Veneto, Villa la Mattarana, la Mattaranas Ripasso lagres på resterne fra Amaronevinen med efterfølgende 10 måneders lagring på små Franske barriques og store Slovenske træfade, Mattaranas Ripasso er rig , mørk og fyldig med klare referencer til mørke kirsebær, bitter chokolade og kryderrier.
1/1 flaske
DKK 339,-

 

Barolo Carobric 2008                                                                                       

Italien, Piemonte, Paolo Scavino

Duften er intens og byder på hindbær og eksotiske krydderier. Smagen er lang og koncentreret. Frugten er massiv og delikat, godt indhyllet i milde tanniner.

 1/1 flaske
DKK 989,-

 

Brunello de Montalcino                                           

Italien, Toscane, Casa Ponte

Lagring på ståltanke i 12 måneder efterfulgt af 36 måneder på egetræsfade I duften er der toner af urter, krydderier og bær. Smagen er fyldig og nuanceret med en lang afrundet eftersmag.

 1/1 flaske
DKK 525,-

 

Quinta Generacion Gran Reserva
Chile, Colchagua Valley, Viña Casa Silva, kompleks og nuanceret blend af druer fra ældgamle vinstokke. Rank, krydret og poleret med stor fylde, smukt understøttet af et strejf af fransk eg.
1/1 flaske
DKK 435,-

 

Terroir Selection Malbec
Agentina, Mendoza, Alta Vista Vineyards, terroir Selecti on har en kompleks aroma med mørke frugter og et distinkt strejf af vanilla fra lagringen på ny eg. Vinen har bløde tanniner, men et godt greb, og er derfor en fin ledsager til kraftige retter med okse, lam eller and.
1/1 flaske
DKK 385,-

 

E-Series Cabernet- Shiraz
Australien, Barossa Valley, Elderton Wineries, blød og indsmigrende med klassisk peber/solbær touch, god aromatisk fylde med blød saftig frugt og varm indsmigrende frugtsødme
1/2 flakse DKK 165,-
1/1 flaske DKK 295,-

 

Enthopio Pinotage
Sydafrika, Stellenbosch, Vriesenhof Estate, duften har toner af blåbær, læder og krydderier. Smagen er rund og moden med toner af peber og henkogte frugter, tilsat toner af egetræ og bløde tanniner.
1/1 flaske
DKK 329,-

 

Dashwood Pinot Noir                                                                                        

New Zealand, Marlborough, Dashwood

Dashwood Pinot Noir er overvejende lavet på Pinot Noir druer fra Awatere dalen, sekundært fra Wairau og Martinborough. Vinen er lagret 11 måneder på delvist nye franske barriques.

Stilen er ligefrem og frugtig charmerende med druens elegante karakteristiska à la mørke kirsebær,

blomme og skovbær samt et strejf af træ.

1/1 flaske
DKK 395,-

 

Merlot

USA, Sonoma, Californien, Sebastiani Vineyards

Druerne ti l denne smagfulde og forførende Merlot er hentet fra en bred vift e af de bedste

vinmarker i Sonoma; Bedford Ranch i Dry Creek Valley, Rancho Miguel & Lyon Vineyards i

Alexander Valley samt Batt o Ranch og Madrone Ranch i Carneos. Som det ofte er gældende

med de Californiske ”varietalvine”, så suppleres Merlotdruerne med andre druesorter.

Elegante og smagfulde oplevelser af solbær, kurant og blommer dominerer det meget

komplekse indtryk af denne vin.

1/1 flaske
DKK 415,-

 

Alkoholfri vine

Ebony Vale
1/1 flaske
DKK 209,-