A la carte menukort
Køkkenets åbningstider
I perioden 09.01.2023 - 02.04.2023
Onsdag - Fredag 17.00 - 21.00
Lørdag 12.00 - 21.00
Søndag, mandag & tirsdag lukket
I perioden 03.04.2023 - 31.08.2023
Alle ugens dage 12.00 - 21.00
Dog lukket søndag d. 16. april & søndag d. 23. april
I perioden 01.09.2023 - 30.09.2023
Mandag - Lørdag 12.00 - 21.00
Søndag lukket
I perioden 01.10.2023 - 16.12.2023
Onsdag - Fredag 17.00 - 21.00
Lørdag 12.00 - 21.00
Søndag, mandag & tirsdag lukket
I perioden 17.12.2023 - 10.01.2024
Lukket
Forretter og Supper
Hummersuppe med krebsehaler og cognac. Hertil hjemmebagt brød
DKK 118,-
Røget laks på salat med citroncreme
DKK 132,-
Salat med gedeost, honning, nødder og æbler
DKK 121,-
Hovedretter // Kød
Oksesteak med sauteret grønt og salat
Serveres med dagens kartoffel og rødvinssauce
DKK 328,-
Kalvemørbrad med braiseret spidskål
Serveres med dagens garniture & kartoffel samt sauce Robert
DKK 345,-
Wienerschnitzel af kalveindelår, hertil ærter.
Serveres med pommes sauté og smørsauce
DKK 268,-
I forbindelse med en hovedret kan der bestilles:
Lille grøn salat vendt i balsamico dressing
DKK 54,-
Hovedretter // Fisk
Ovnbagt laks
med dagens garniture & kartoffel samt hvidvinssauce
DKK 289,-
Hel pandestegt rødspætte
med persille, hvide kartofler & brunet smør
DKK 277,-
Hel pandestegt rødspætte med rejer, asparges & champignons i hummersauce.
Hertil hvide kartofler
DKK 289,-
Vegetar ret
Rødbedebøf med broccoli/gulerodssouffle
samt dagens grønt
DKK 245,-
Børnemenu (Under 12 år)
Pasta med kødsauce
DKK 102,-
Fiskefilet med pommes frites
DKK 102,-
Børneis med chokoladesauce
DKK 88,-
Dessert
Vanilje Crème Brûlée med frugt og sorbet
DKK 105,-
Pandekager med vanilleparfait og jordbærkompot
DKK 99,-
Ostetallerken med syltede frugter og dagens brød
DKK 109,-