A la carte menukort

Køkkenets åbningstider

I perioden 06.04.2020 - 20.09.2020

Mandag - Søndag 12.00 - 21.00 

 

I perioden 21.09.2020 - 22.12.2020

Mandag - Fredag 17.00 - 21.00
Lørdag 12.00 - 21.00
Søndag lukket, kun åben for selskaber på minimum 30 personer & kun ved forespørgsel

 

I perioden 23.12.2020 - 04.01.2021

Lukket i hele perioden

Forretter og Supper

Hummersuppe med krebsehaler og cognac. Hertil hjemmebagt brød
DKK 104,-


Røget laks på salat
 med peberrodscreme og krydderurt frits
DKK 114,-


Salat med gedeost
, honning, nødder og æbler

DKK 102,-

 

Hovedretter // Kød

Lammekoteletter med grillet grønt med hvidløg, dagens garniture og lamme sauce
DKK 272,-

 

Oksetournados med bløde løg, champignon, tomat

serveres med  pommes frites & bearnaisesauce  

DKK 294,-


Wienerschnitzel af ungkvæg hertil ærter.

Serveres med pommes sauté og smørsauce
DKK 231,-

I forbindelse med en hovedret kan der bestilles:

Lille grøn salat vendt i balsamico dressing
DKK 54,-

Hovedretter // Fisk

Laksefilet med hvedekerner på porre crème, dagens garniture og dagens kartoffel
DKK 252,-

Hel pandestegt rødspætte med persille, hvide kartofler & brunet smør
DKK 252,-

Hel pandestegt rødspætte med rejer, asparges & champignons i hummersauce. Hertil hvide kartofler
DKK 264,-


 

Vegetar retter

Salat med falafel og aioli. Hertil hjemmebagt grovbrød
DKK 94,-

Riskarbonader med dagens garniture og hvidvinssauce
DKK 234,-

 

Børnemenu

Pasta med kødsauce
DKK 84,-

 

Fiskefilet med pommes frites
DKK 84,-

 

2 røde pølser med pommes frites
DKK 84,-

 

Børneis med chokoladesauce
DKK 70,-

 

Dessert

Hjemmelavet islagkage bestående af orange, solbær og chokolade parfait
DKK 97,-


Vanilje Crème Brûlée
 med frugt og sorbet
DKK 102,-

 

Pandekager med vanilleparfait og jordbærkompot
DKK 97,-

 

Gateau Marcel
DKK 102,-

 

Ostetallerken med syltede frugter og dagens brød
DKK 104,-

 

Sukkerfri dessert
DKK 84,-