A la carte menukort

Køkkenets åbningstider

 

I perioden 09.01.2023 - 02.04.2023

Onsdag - Fredag 17.00 - 21.00
Lørdag 12.00 - 21.00
Søndag, mandag & tirsdag lukket

 

I perioden 03.04.2023 - 31.08.2023

Alle ugens dage  12.00 - 21.00
Dog lukket søndag d. 16. april & søndag d. 23. april

 

I perioden 01.09.2023 - 30.09.2023

Mandag - Lørdag 12.00 - 21.00
Søndag lukket

 

I perioden 01.10.2023 - 16.12.2023

Onsdag - Fredag 17.00 - 21.00
Lørdag 12.00 - 21.00
Søndag, mandag & tirsdag lukket

 

I perioden 17.12.2023 - 10.01.2024

Lukket

 

 

 

 

Forretter og Supper

Hummersuppe med krebsehaler og cognac. Hertil hjemmebagt brød
DKK 118,-


Røget laks på salat
 med citroncreme
DKK 132,-

 

Salat med gedeost, honning, nødder og æbler

DKK 121,-

 

 

Hovedretter // Kød

Oksesteak med sauteret grønt og salat

Serveres med dagens kartoffel og rødvinssauce
DKK 328,-

 

Kalvemørbrad med braiseret spidskål

Serveres med dagens garniture & kartoffel samt sauce Robert

DKK 345,-


Wienerschnitzel af kalveindelår, hertil ærter.

Serveres med pommes sauté og smørsauce
DKK 268,-

I forbindelse med en hovedret kan der bestilles:

Lille grøn salat vendt i balsamico dressing
DKK 54,-

 

Hovedretter // Fisk

Ovnbagt laks

med dagens garniture & kartoffel samt hvidvinssauce
DKK 289,-

Hel pandestegt rødspætte 

med persille, hvide kartofler & brunet smør
DKK 277,-

Hel pandestegt rødspætte med rejer, asparges & champignons i hummersauce.

Hertil hvide kartofler
DKK 289,-


 

Vegetar ret

Rødbedebøf med broccoli/gulerodssouffle

samt dagens grønt
DKK 245,-

 

Børnemenu (Under 12 år)

Pasta med kødsauce
DKK 102,-

 

Fiskefilet med pommes frites
DKK 102,-

 

Børneis med chokoladesauce
DKK 88,-

 

 

Dessert

Vanilje Crème Brûlée med frugt og sorbet
DKK 105,-

 

Pandekager med vanilleparfait og jordbærkompot
DKK 99,-

 

Ostetallerken med syltede frugter og dagens brød
DKK 109,-