Deluxe Menu

Troense Deluxe Menu

November/December 2017

 

Brandade af Torsk

Hjemmebagt brød og smør

 * * * * * * * * * *

Jordskokkesuppe

med Svendborgskinke og ramsløgsolie

 * * * * * * * * * *

Kalvemørbrad

Grønkål - Perleløg balsamico - Høbagte beder - Glace

 * * * * * * * * * *

Lækre oste

Stenalderbrød - Hjemmesyltede frugter

 * * * * * * * * * *

Lakridsparfait

Brombær - Skum

  

2 retter: pr. person kr. 349,00

3 retter: pr. person kr. 410,00

4 retter: pr. person kr. 460,00

5 retter: pr. person kr. 499,00

 

Vine

Ved tilvalg af vinmenu serveres 1 glas specielt udvalgt vin pr. ret

Ret 1: Dog Point, Vineyard, Sauvignon Blanc

Ret 2: Gérard Bertrand, Cote des Roses

Ret 3: Chateau Tour du Pas, St. Georges

Ret 4: Monteiro Ruby Porto

Ret 5: Voerziomartini Moscato d'Asti

 

2 retter: pr. person kr. 225,00

3 retter: pr. person kr. 298,00

4 retter: pr. person kr. 358,00

5 retter: pr. person kr. 418,00