Udsigt til et skønt ophold

 

Hotel Troense er beliggende i den idylliske gamle skipperby Troense på øen Taasinge lige ud til det dejlige blå Svendborgssund. Troense er med dens gamle fredede huse, små hyggelige gader og Valdemars Slot rundt om hjørnet en storslået naturoplevelse for gæster, der søger det stille og rolige miljø.

Vi råder over 36 værelser, alle med eget bad/toilet,TV & naturligvis gratis trådløst internet opkobling. Værelserne er fordelt på 16 dobbeltværelser i de hvide bungalows i haven, 6 dobbeltværelser i Strandgade 3 og 14 dobbeltværelser i hovedbygningen, hvoraf enkelte har udsigt over vandet.

Hotellet har egen privat parkeringsplads.

 

Seværdigheder

Alene på Tåsinge har vi mange seværdigheder. Der kan blandt andet nævnes Grønnegade med de gamle velholdte skipperhjem, Landet Kirkegård, hvor Elvira Madigan og Sixten Sparre ligger begravet, Tåsinge Skipperhjem og Folkemindesamling, Bregninge kirke, hvorfra der er en imponerende udsigt over det Sydfynske Øhav og ikke at forglemme Valdemars Slot, der udover de pragtfulde sale og gemakker også har Sejlladsmuseet samt museet for Jagttrofæ- og Etnografika. Om sommeren er der også mulighed for at opleve Taasinge fra søsiden, enten på en sejltur med turbåden "Helge", der blandt andet lægger til lige ved Hotel Troense, eller hvad med et dagskrydstogt med et af Maritimt Centers store gamle træskibe.

 

 

Værelse Hotel Troense

Værelse med altan - Hotel Troense