Covid 19 aktuelt

Coronapas

Krav fra de Danske myndigheder

Ved et Coronapas forstås dokumentation for en af ​​følgende:
1. Et negativt resultat af en covid-19-test, der er højst 72 timer gammel reg-net fra tidspunktet, hvor test er forudsagt.
2. Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev forudsagt.
3.Et delvist eller gennemført vaccinationerforløb mod covid-19.2, 14 dage fra første vaccination er det gyltigt.
Dokumentation for coronapas kan bruges både i papirformat og elektronisk.
Navnet på indehaveren af ​​coronapasset skal svare til navnet på personens medbragte pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identi-tetskort
Der må alene tillade adgang for kunder og besøgende og lignende, der kan fremvise et gyldigt coronapas. Kan der ikke fremvises et gyldigt coronapas, kan der ske bortvisning.
Hurtig test i Svendborg findes her https://carelink.dk/covid-19-test/covid-19-test-i-svendborg/

 

Værelsesrengøring:

For at passe på jer og os har vi besluttet, at I som gæster skal tage et aktivt valg omkring ønsket om rengøring på værelset under jeres ophold. Det vil sige at I på dagen senest kl. 11.00 skal henvende jer i receptionen og give besked om I ønsker, at rengøringen kommer ind på jeres værelse for at gøre rent. Hvis ikke vi har fået besked inden kl. 11.00, vil vi ikke komme ind på jeres værelse.

Hvis I skulle ønske rene håndklæder, bedes de beskidte lægges uden for værelsesdøren senest kl. 11.00 hvorefter vi vil hænge nogle friske håndklæder.

 

Restauranten:

Det er et krav fra de Danske myndigheder at restauranten lukker kl. 00.00. det vil derfor ikke være muligt at få servering samt at opholde sig i restauranten eller opholdsstuerne efter dette tidspunkt.

For at kunne overholde myndighedernes krav beder vi alle gæster om at forlade restauranten samt opholdsstuerne senest kl. 23.45.

 

Morgenmad:

Vi henstiller venligst til, at I ved morgenbuffeten spritter godt af, bruger de plastikhandsker der er og ikke mindst holder en god afstand. Der er ensretning omkring morgenbordet.

Vi håber på alles forståelse, til at gennemføre en god og sikker morgen til vores alles bedste.

 

Afstand:

Vi opfordrer alle til at holde den nødvendige afstand så vi alle kan føle os sikre.

 

Vi håber at I må få et godt ophold.

 

Trine og Claus Bonde