Covid 19 aktuelt

Mundbind

Det et krav fra de Danske myndigheder at der skal bæres mundbind indendørs på hele hotellet. Dette gælder dog ikke når man sidder ned, samt når man er på sit eget værelse.

Hvis I ikke selv har fået købt mundbind, er det muligt at købe dem for kr. 5,00 pr. stk. i receptionen.

 

Værelsesrengøring:

For at passe på jer og os har vi besluttet, at I som gæster skal tage et aktivt valg omkring ønsket om rengøring på værelset under jeres ophold. Det vil sige at I på dagen senest kl. 11.00 skal henvende jer i receptionen og give besked om I ønsker, at rengøringen kommer ind på jeres værelse for at gøre rent. Hvis ikke vi har fået besked inden kl. 11.00, vil vi ikke komme ind på jeres værelse.

Hvis I skulle ønske rene håndklæder, bedes de beskidte lægges uden for værelsesdøren senest kl. 11.00 hvorefter vi vil hænge nogle friske håndklæder.

 

Restauranten:

Det er et krav fra de Danske myndigheder at restauranten lukker kl. 22.00. Det vil derfor ikke være muligt at få servering samt at opholde sig i restauranten eller opholdsstuerne efter dette tidspunkt.

For at kunne overholde myndighedernes krav beder vi alle gæster om at forlade restauranten senest kl. 21.50.

 

Morgenmad:

Vi henstiller venligst til, at I ved morgenbuffeten spritter godt af, bruger de plastikhandsker der er og ikke mindst holder en god afstand. Der er ensretning omkring morgenbordet.

Vi håber på alles forståelse, til at gennemføre en god og sikker morgen til vores alles bedste.

 

Afstand:

Vi opfordrer alle til at holde den nødvendige afstand så vi alle kan føle os sikre.

 

Vi håber at I må få et godt ophold.

 

Trine og Claus Bonde