Mors Dag Menu

Serveres søndag den 9. maj 2021

Mellem kl. 12.00 og kl. 21.00

 

Varmrøget laks

Med asparges salat og avokado

 

* * * * * * * * * *

Kalvefilet

med couscous, feta, løgsymfoni, grillet pastinak, krydderurter

hertil serveres pommes rissolées og Sauce Robert

 

* * * * * * * * * *

 Solbærmousse med karamel, crunch, hvid chokolade og sorbet

 

2 retter pr. person kr. 279,00

3 retter pr. person kr. 309,00

 

 

Vine

Til ovenstående kan vi anbefale

Bestheim, Riesling

Rayon de Lune, Alsace, Frankrig

Frisk og frugtagtig med en velstruktureret tør smag

 

Glas             kr. 65,00

1/1 flaske     kr. 305,00

 

Maison Louis Jadot, Bourgogne Rouge - Couvent des Jacobins

Bourgogne, Frankrig

Meget typisk Pinot Noir, i stilen masser af rød frugt (hindbær, jordbær, ribs) i vinens ungdom,

 som vil udvikle sig til mere komplekse og sekundære aromaer over tid.

.

Glas kr. 79,00

1/1 flaske kr. 395,00