Kursuscenter i vandkanten på Fyn

Hotel Troense er ikke som andre kursussteder i traditionel forstand. Vi bestræber os på at være så meget mere end det. Ud over de professionelle faciliteter, som er til rådighed for jeres kursus i vores indendørs kursuslokaler, beriger vi nemlig også vores gæster med en natur, der vækker og forkæler alle sanser, og som kan inddrages aktivt i jeres kursusprogram.

Hotel Troense er beliggende på Tåsinge i Det Sydfynske Øhav. Med udsigt direkte ud over Troense Havn og Svendborgsund har I bogstavelig talt naturoplevelserne lige for jeres fødder, når I besøger vores kursuscenter.

Hyggelige kursuslokaler til små og store grupper

På Hotel Troense råder vi over både små og store kursuslokaler. Vi har lokaler til op mod 120 personer, men stiller også gerne mindre kursuslokaler eller grupperum til rådighed for jer - velegnede til teambuilding eller refleksioner i mindre hold.


Vores kursuslokaler er udstyret med alt det nødvendige AV-udstyr samt Wi-Fi til fri afbenyttelse. Lokalerne rummer projektor, whiteboard samt flipover, og kursusdeltagerne modtager kuglepenne og blokke som en fast del af alle vores mødepakker. Skal I bruge udstyr ud over det allerede eksisterende, så gør vi gerne en indsats for at fremskaffe dette til lejligheden.

Kursuscenter med styr på forplejning og værtskab

I køkkenet står vores dygtige personale klar til at forkæle jer med hjemmelavet mad, fremstillet af de mest berømte lokale råvarer fra Sydfyn. 

Vi stiller også kaffe, te, vand, frugt og kage frem til kursisterne, såfremt I ønsker, at det skal indgå i jeres mødepakke. Dermed bliver der taget vare på kursisterne igennem hele forløbet, hvad deres forplejning, energiniveau og velbehag på kursusstedet angår.


I kan forvente at blive mødt af et særdeles veloplagt personale, som vil tage kærlig hånd om selv de mindste detaljer i forbindelse med jeres besøg, så oplevelsen af Hotel Troense som kursuscenter bliver så helstøbt og gentagelsesværdig som overhovedet muligt.

 

Fleksibelt kursuscenter

Hotel Troense er det nærliggende valg som kursuscenter med hyggelige lokaler til møder af forskellig størrelsesorden. Giv vores sortiment af mødepakker et kig og få en fornemmelse af, hvad der bedst matcher jeres krav til kursusstedet. Vi skræddersyr også gerne løsninger specifikt til jeres behov. Kontakt os for at høre mere om mulighederne i forbindelse med lige netop jeres kursus.

Vi giver også tilgang til aktiviteter på kursusstedet, der kan supplere det arbejdsmæssige indhold eller fungere som et tiltrængt afbræk i et stramt mødeprogram.

Motiverende aktiviteter væk fra jeres kursuslokaler

Det er bestemt en overvejelse værd, om I skal supplere jeres kursus med en række aktiviteter i det fri. Hotel Troense befinder sig midt i Tåsinges fortryllende natur. En natur, der kan udgøre en fantastisk og befordrende ramme om diverse ryste-sammen-aktiviteter for jeres virksomhed eller forening.

Vi hjælper hjertens gerne til med at sammensætte ud-af-huset-oplevelserne, så de hænger logisk sammen med det øvrige kursusprogram.

Hotel Troense er oplagt som kursuscenter, men det er lige så oplagt at benytte lejligheden til at opnå fuldt udbytte af den natur, kursusstedet omgives af.

Kursuscenter med fokus på aktiviteter

Herunder finder I eksempler på nogle af de aktiviteter, som kan være aktuelle som adspredelse for jeres kursister, og som stort set kan foregå klods op ad Hotel Troenses kursuslokaler:

• Svømmeture og vinterbadning i sundet
• Tømmerflådebygning
• Kajak og sejlads i havet
• Fisketur i Svendborgsund
• Skovtur med picnickurv
• Golf
• Gå- eller løbeture på vandrestierne
• Cykelture eller mountainbike i skoven
• Natløb med refleksveste og pandelamper
• Udendørs aerobic eller gymnastik i Hotel Troenses have
• Mindfulness ude eller inde
• Udendørs spa
• Bål i haven med fællessang, snobrød og guitarspil
• Vin-, øl- og ginsmagning
• Foredrag om Elvira Madigan og Sixten Sparre
• Frokost på et gammelt træskib
• Udflugt ud og opleve Tåsinge

Vi har god erfaring med at integrere udendørsaktiviteterne i et samlet kursusprogram, så møder, måltider og aktiviteter er koblet hensigtsmæssigt sammen.

Aktiviteterne bidrager til at styrke relationerne mellem kursusdeltagerne og samtidig giver det fornyet energi til deltagerne. Så det er bestemt givet godt ud at forlade kursuslokalerne for en stund og begive sig ud i Tåsinges dejlige natur. Med vores lokale kendskab kan vi i hvert fald skrive under på, at naturen er et livsgivende element, der kan være et friskt pust og af stor værdi for deltagernes samlede kursusoplevelse. 

Det gode værtsskab er i højsædet på Hotel Troense

Hotel Troense indgyder i sig selv til ro og afslapning, og det kan være nøglen til at skabe de gode resultater sammen på kursusstedet. Vores kursuslokaler er præget af en hyggelig atmosfære, som giver grobund for et sundt arbejdsflow. Forhåbentlig kan vi på Hotel Troense udgøre den optimale medspiller til jeres kursus. Vores personale bærer med stolthed ansvaret for, at de indholdsrige dage på kursusstedet ledsages af en god oplevelse uden for mødelokalerne. Det er vores ét og alt!


Hotel Troenses ansatte har i sinde at give jer en god, personlig og nær service, så vi kan vinke farvel til nogle glade og ovenud tilfredse kursister, når jeres ophold er ovre. Det er den følelse, vi stræber efter at plante i alle vores gæster, uanset om I kommer som en lille eksklusiv forsamling, eller I afholder et større arrangement i vores kursuslokaler.


Forhåbentlig planter vores værtsskab så dybe og positive spor, at I også skeler til Hotel Troense næste gang, I er på udkig efter kursussteder. Vi er altid klar til at give jer en god oplevelse med hjem fra Troense.

Book vores idylliske kursuslokaler

I er velkomne til at kontakte os på tlf. +45 62 22 54 12 eller mail@hoteltroense.dk for at høre nærmere om vores muligheder som kursuscenter.


Der er selvfølgelig også værelser til rådighed, så deltagerne kan overnatte på stedet, såfremt kurset strækker sig over flere dage. Det gør praktikken omkring jeres besøg, og det hyggelige samvær kursusdeltagerne imellem, langt mere bekvemt, er vores erfaring. Vi sørger for indholdsrige dage og rolige nætter.


I vores selvbetjeningssystem har I mulighed for at booke jeres næste ophold på Hotel Troense, hvis I gør jer tanker om at besøge os i et mere privat henseende på et tidspunkt.
Der er også mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser i forbindelse opholdet, herunder leje af cykler, spiritus til værelset med mere.