Mortens Aftens menu 2021

Onsdag d. 10. november

Serveres mellem kl. 17.00-21.00

 

Brandade med torsk og blomkål

 

*********

Gammeldags andesteg

Serveret med hjemmelavet rødkål, 1/2 æble med gelé og surt

Hertil hvide og brunede kartofler samt andesauce

 

*********

Æblecrumble med vanilje crème

 

 

1 ret pr. person                           kr.   245,-

2 retter pr. person                     kr.   295,-

3 retter pr. person                     kr.   345,-

 

 

Vine

Til ovenstående kan vi anbefale:

The 3 Wooly Sheep

Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zeeland

Lækker, moderne vin med lifligt og saftigt inferno af ananas og grapefrugt

Pr. glas               kr. 70,-

1/1 flaske          kr. 305,-

 

Châteauneuf-du-Pape

Château Jas de Bressy, Châteauneuf-du-Pape, Rhône Syd, Frankrig

Seriøs, dyb, afrundet Châteauneuf-du-Pape med masser af finesse

Pr. glas               kr.  159,-

1/1 flaske          kr.  795,-