Buffet

Buffet 1

Små lakseruller med Philadelphia & purløg
Pocheret torsk med kryddertapanade & sauce verte
Cæsar salat med kylling
Pølser i svøb (bacon)
Små bruschetta med tomat og chorizo
Kalve culotte med krydderurter
Braiseret kalvebryst med rucolasalat
Andebryst á la orange
Små kartofler med hjemmelavet aioli
Sauce Robert
Salatbar
Pastasalat med basilikumpesto og små tomater
Konditors præmiekage med solbær & Chokolade samt marcipan
Ost & Frugtsalat

Pris pr. person DKK 365,-

 

Buffet 2

Citronrimmet laks med sauce tatar
Hvidløgs marineret jumborejer med urter i brunoise
Rødbede tzatziki
Kylling spyd
Små frikadeller
Helstegt oksefilet
Broccolisalat med bacon
Babykartofler med oregano
Salat bar
Unghanebryst fyldt med krydderurter & ost, svøbt i bacon
Hvidløgsmarineret lam med bagte hvidløg og balsamicoløg.
Diverse oste
Mandelkage med passionsfrugtcoulis

Pris pr. person DKK 375,-

 

Buffet 3

Fiskemousse med urter
Menuiere stegt fiskefilet med ratatouille
Saltet laks hertil sauce verte
Cappacio med parmesan, oliven og olie
Helstegt oksefilet
Farseret peberfrugter
Grill køller med pebersauce
Ovnbagt grønt
Spinat terrin
Stor salatbar
Pommes Anna
Små saltbagte kartofler
Diverse oste
Chokolade kage med vanille fraise og frugt
 
Pris pr. person DKK 355,-

 

Buffet 4

Hjemmelavet marinerede sild med karrysalat
Stegte sild med æggeblomme
Fiskefilet med remoulade
Rejer med mayonnaise
Gravad laks
Kalkunbryst med estragon sauce
Braiseret kalvebryst med sauce Robert
Kalvefilet
Stor salat bar
Råstegte kartofler
Flødebagte kartofler
Forskellige oste
Frugtsalat

Pris pr. person DKK 345,-