Hovedretter

131: Sprængt andebryst, citronsyltede pære, ingefærcreme, stegte artiskokker,peberrodssne og hvedekerner. Hertil hvide kartofler og peberrodssauce
DKK 205,-

 

Lam og vildt

136: Helstegt lammekølle med spinatterrine, gulerødder, ristede champignon, grønne bønner, risollée kartofler og lammesky
DKK 210,-

137: Kronhjortekølle langtidsstegt, med kompot af ristede kastanier, druer og æbler, grøntsager, nødderisollée kartofler og vildtflødesauce
DKK 225,-

138: Let saltet lammebov, røget mandler og basilikum, Hertil serveres Sellericreme, rodfrugter, krydderkartofler,og en kraftig rødvinssauce
DKK 210,-

139: Krondyr filet med rødløgskompot, ristede kål efter årstiden, pastinakpuré,Rødbedeglaseret æbler, hertil serveres kartoffel rösti og vildsauce
DKK 250,-

 

Oksekød

140: Gammeldags oksesteg serveret med gulerødder, blomkål, glaseret løg, solbær, surt, hvide kartofler og kraftig okseskysauce
DKK 205,-

142: Braiseret rødvinsmarineret okseklump, sauté af søde løg, brændte ærter, kål og sprøde gulerødder serveres med sauce af fond og pommes souffle
DKK 205,-

143: Oksemørbrad med årstidens grøntsager efter aftale, champignons, broccolisalat, pommes rösti med bacon tern og cognacsauce
DKK 250,-

145: Oksefilet med ratatouille, confiteret hvidløg, grillet grønne asparges. Hertil pommes Anna og sauce Bordelaise
DKK 225,-

146: Oksemørbrad med Sherry tomat, syltede roma Nesco, østershatte, stegt svampepuré, rissolles. Hertil serveres trøffelsauce
250,-

 

Kalvekød

151: Kalvesteg med kompot af ristede kastanjer, druer og iceberg, waldorfsalat, sødt og surt, brunede og hvide kartofler samt flødesauce
DKK 205,-

152: Kalvefilét med sauté af spinat, tomat, sprød fennikel, syltede løg, flødekogte hvedekerner med urter. Hertil souffle og sauce Robert
DKK 236,-

154: Kalvemørbrad med stegte bønner og rødløg, broccoli, nødder, ærtepure, råsyltede rabarber. Hertil serveres ristede kartofler med purløg og brunet smør
DKK 255,-

153: Kalvefilet med spinatterrine, 3 slags grøntsager efter aftale, kartoffel Rôsti med bacon tern og kalveskysauce
DKK 205,-

 

Stegebuffet

159: Vælg 3 slags kød: glaseret skinke, braiseret kalvebryst, oksefilet, langtidsstegt krondyrkølle, fyldte unghaner med krydderurter, bacon og ost, grillkøller, kalvefilet og marineret kalkun.

Diverse salater

Valgfrie kartofler: Flødekartofler, krydderkartofler, saltbagte kartofler,hvide kartofler, pommes Anna og souffle, pommes rösti, pommes frites råstegte kartofler og spidskålskartoffel

Saucer: Bordelaise, bearnaise, BBQ, Sauce Robert, choron-, peber-,hvidvin-, portvin- og cognac sauce Helstegt lammekølle med spinatterrine, gulerødder, ristede champignon, grønne bønner, risollée kartofler og lammesky
DKK 210,-