Supper og forretter

Supper

100: Oksekødssuppe med kød- og melboller
DKK 74,-

102: Aspargessuppe med kødboller
DKK 72,-

103: Cremet blomkålssuppe med ristet kammuslinger og sprød bacon
DKK 88,-

105: Flødelegeret hummersuppe tilsmagt med cognac
DKK 97,-
    
- Til alle supper serveres husets hjemmebagte brød.

 

Kolde forretter

106: Varmrøget laks anrettet på pluksalat og soltørrede tomater
DKK 95,-

107: Torsk med sennep rullet i bacon og krydderurter, asparges crudité og rygeostcreme
DKK 95,-

108: Rimmet torsk i skiver, øllebrødschips, estragon, rucula salat, kold presset rapsolie med grovkornet sennep
DKK 98,-

109: Ferskrøget laks, serveret med slikasparges og flødestuvet spinat
DKK 104,-

110: Carpaccio af okseinderlår, oliven, parmesanflager & oliven olie
DKK 95,-

111: Fyldt unghane med pocherede svampe, brændte løg hertil sauce verte
DKK 98,-

115: Svendborgskinke med æble-avokado salsa, hvidløg og syre
DKK 104,-

 

Varme forretter

117: Ovnbagt Laks med capers, smør og kørvel
DKK 95,-

118: Gratineret havbars med havtorngelé, syltede gulerødder, saltbagt perleløg, ristede kantareller og citron sauce á part.
DKK 97,-

119: Tarteletter med høns og asparges
DKK 86,-

120: Stegt multe serveret på sellericreme, brændt porre,smørstegte buketter af blomkål og syltet fennikel.
DKK 97,-